Incepe sa faci 5 Lei pe zi ! E un inceput nu ? [ Tutorial pt incepatori ]

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Salut ! Daca faci ce scrie in articol nu inseamna ca o sa castigi doar 5 Lei pe zi . Poti face chiar si mai mult. Aici depinde de implicarea ta in acest proiect, timpu dedicat, mai ales la inceput pentru ca o sa fie o perioada umpic mai grea pana prinzi startul. Dar vreau sa iti spun ca sunt persoane care au reusit chiar din prima saptamana. 5 Lei a fost doar o bariera pe care au spart-o in prima saptamana ajungand mai apoi sa castige cate 50-100 Lei pe zi fara sa mai faca nimic. Toata munca a fost depusa la inceput, si au perseverat si nu s-au lasat. Asta iti cer si tie !

 Vrei sa faci bani online ? Daca momentan nu ai nici un venit pasiv din sfera online, incepe cu tinte mici. Incepe sa vanezi acei 5 Lei mai apoi 10 Lei si apoi tinteste tot mai sus. Si foarte important , nu te da batut.

Bun sa incepem !


In acest articol iti voi prezenta metoda de a face bani online cu sistemul de afiliere romanesc 2Parale.ro
In primul rand iti voi explica ce sa faci , cativa pasi importanti, iar apoi iti voi explica ce inseamna fiecare pas.

Te inregistrezi aci : http://goo.gl/p02ApZ . Atentie eMailul trebuie sa fie valid pentru ca ti se va trimite un Link de activare. Dupa ce te-ai inregistrat si ti-ai activat contul urmeaza sa aplici la campanii. Dai click pe Campanii ( sus ) si apoi in dreapta in meniu ai butonul Aplica la campanii . Apasand acel buton vei aplica la toate campaniile. Unii dintre advertiseri te vor accepta automat iar la altii va fi nevoie de un timp de asteptare pana sa fi aprobat.

Si pentru ca am zis ca iti voi explica pe parcus ce inseamna acest sistem de afiliere , am facut un articol separat, desper acest sistem si cum  se poate castiga Zeci de milioane pe luna, venit pasiv ! ( Venit pasiv, inseamna ca tu fie ca dormi, fie ca mananci , fie ca mergi in vacanta banii continua sa intre in cont. ) Venitul pasiv nu vine daca nu depui munca la inceput. Tot in articol gasesti ce inseana si acest venit pasiv.

Sa trecem mai departe si o sa va dau cateva puncte din care voi alegeti care va convine cel mai mult. Va sfatuiesc sa cititi articolul de mai sus pentru a intelege mai bine cum functioneaza sistemul, pentru a nu ramane pe parcus cu semne de intrebare.


1. Pragul de 5 Lei pe zi
La punctul 1 incepem cu ce-i mai simplu si incercam sa "construim" ceva, sa facem ceva pentru a castiga 5 Lei pe zi cu un minim de efort.
Pentru aceasta trebuie sa fi aprobat in campania 2Parale( Da! 2Parale are campania propie si ofera comisioane incepand cu 1Leu pana la 800Lei ). Daca nu gasesti campania, intra la pagina cu campanii si caut 2parale sau click pe acest link .

Scurt si la subiect va spun ce veti face. Veti avea un link care il veti imprastia peste tot pe unde puteti, dati la prieteni sa se inregistreze, puneti reclama pe blog ( daca nu ai unul citeste acest articol ) , va folositi de facebook.

Cum faceti asta ? [ Pas cu pas ]

In campania 2 parale mergi la Unelte , si ai acolo chiar la inceput Quik Link unde poti face o conversie de link. Ca sa fiu mai explicit, introduci acolo http://2parale.ro si dai conversie. Facand acest lucru 2Parale iti va schimba linkul, si il va personaliza, iar noul link va aparea in caseta fiind ceva de genu : http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=b48ed55fa&unique=2b4e169e6&redirect_to=http%253A%252F%252F2parale.ro

Acesta este linkul tau de afiliat care trebuie sa il dai la prieteni. Dar nu te grabi ! Nu da linkul in forma asta, deoarece e un link lung si greu de citit si multi nu vor da click. Foloseste siteul http://goo.gl pentru a prescurta linkul sau orice alt site de prescurtare linkuri.

Cu noul link il trimit pe facebook pritenilor, sa se inregistreze si pentru fiecare inregistrat primesti 1 Leu.
Intra pe grupuri populare pe facebook si posteaza linkul acolo sunt sigur ca multi or sa vada linkul tau si se vor inregistra. Daca nu toti intr-o zi sigur cate 5 pe zi ! Si uite asa faci 5 lei pe zi postand doar cateva linkuri pe zi in grupurile de pe facebook. Si asa stai prea mult pe facebook nu ? :))

Daca acest prag de 5 Lei ti se pare putin, ai mai jos niste articole in care te voi invata sa castigi si mai mult.
Nu ai inteles acest articol ? Lasa un comentariu si voi face un articol VIDEO sau TEXT pas cu pas !


Mai jos gasesti si alte articole interesante :

Ai trecut de pragul de 5 Lei , fa mai mult ! Vezi cum aici
Cum sa vinzi cu 2Parale . Unii au facut si 1200 Lei intr-o zi !
800 Lei pe zi ! Un Vis ? Doar pentru unii.















19 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. nu nu trebuie nearapat, te poti folosi de grupurile de pe facebook !

      Ștergere
    2. Nu iti trebuie neaparat insa este de 10000x mai eficace! Mai ales ca iti ia maxim o ora sa-ti setezi primul tau siste! Cum? Vezi pe la mine pe G+ si vezi si tu cum poti deveni milionar Online.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Zapacesti oamenii...2 parale este intr-adevar o firma serioasa dar nu cred ca are nevoie de mii de oameni care sa nu faca nimic dar sa-ti aduca tie, prin inscriere doar, 5 lei pe zi. Daca totul ar merge asa usor n-ar mai fi saraci in tara asta ! Si nu zic ca n-ar face ceva, saracii, dar mai trebuie sa si vanda produse !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In toata lumea se fac bani online din internet marketing. Este extrem de simplu sa faci bani online, cu sau fara experienta, iar afilierea este (dupa parerea mea) cel mai bun sistem cu care eu am devenit milionar online. Detalii pe G+

      Ștergere
  5. Vrei sa faci bani rapid?Inregistreaza-te aici http://goo.gl/tuHqO6

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreti sa faceti 50 dolari/luna?

    Buna ziua!

    Pentru mai multe detalii pe site-ul de mai jos

    http://banionline25.yolasite.com/

    P.S/
    La number of identification doc treceti seria si numarul de pe buletin sau carte de indentitate

    RăspundețiȘtergere
  7. Pachet de job-uri

    http://goo.gl/LrdpHT

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai bine faceti un VIDEO sa inteleg mai bine..

    RăspundețiȘtergere
  9. mi-am facut si eu cont..dar nu prea mai stiu ce trebuie facut mai departe...un tutorial pt astia mai incuiati ar fi bun :))

    sau daca e cineva dispus sa ma ajute ma poate cauta pe skype:ID:cristi1682

    RăspundețiȘtergere
  10. SuperSimplu = vezi la mine pe G+ (dai clik pe numele meu de la aceasta postare)

    Bafta
    Adrian

    RăspundețiȘtergere

  11. Puteti castiga bani siguri accesand http://www.exprim.ro/
    Pentru fiecare chestionar completat până la final veti fi recompensati cu un numar de puncte in functie de gradul de dificultate, complexitatea şi durata medie estimată a chestionarului, aceste informatii le primiti inca de la inceput.
    1 punct este echivalentul a 0.5 RON.
    Conversia punctelor se realizează atunci când ați atins pragul de 200 de puncte, echivalentul a 100 RON.
    Cele 200 de puncte le puteti transforma in bonuri cadou sau vouchere de cumpărături valabile in rețeaua www.emag.ro.
    Emiterea bonurilor de cadou sau a voucherelor se va face după scăderea taxelor impuse de legislația in vigoare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un mare proiect care plateste bine https://goo.gl/t8XXHq

    RăspundețiȘtergere
  13. sincer ma baga in cinestie ce site-uri , fa un videotutorial ca ii mai usor .merci/1

    RăspundețiȘtergere
  14. adrian barbu si cum procedez sami scot bani ;la o anumita suma???

    RăspundețiȘtergere

 

Blogger news

Most Reading